Ballingslöv kök i Stockholm

Då var det dags att renovera sommarstugan, alltid finns det nått som ska göras när sommaren är på intåg. Kök är det som ska göras, men det är inte det lättaste, det finns oändligt med kök på marknaden. Vi i familjen delar inte riktigt samma mening om hur detta kök ska se ut, så för att slippa en jobbig renovering så låter jag frun bestämma det mesta. Jag kollar på det praktiska och hon designen. Var hittar man ett praktiskt och snyggt kök?

På väg hem från jobbet en eftermiddag åkte jag förbi Ballingslöv för att se vad de hade att erbjuda. Det visade sig vara en fantastisk butik med kompetent personal som visste mycket om kök. Jag bestämde mig för att frun skulle följa med dagen efter. Som sagt, det är bäst att låta henne vara med på noterna, det kan bli problem annars. Åter i butiken satte vi oss ner med en av butikssäljarna, vi berättade vad vi var ute efter och pratade om idéer. Vi fick en rundtur i affären där butiksmedarbetaren berättade noga om alla detaljer, för och nackdelar med olika kök som ska passa i en liten sommarstuga. Till slut hade vi satt ihop en helt kök på bara någon timme. Det bästa av allt var att montering ingick då vi handlade för en viss summa. Sommarens renovering var nu mer eller mindre klar, vilket gick mycket snabbt och smärtfritt. Sommaren vill man ju helst ägna åt att njuta och ta det lugnt så det var skönt att det gick så snabbt att fixa ett nytt kök.

This entry was posted on August 27, 2013 at 8:54 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply