Folkhemmet – inredning både online och i butik

Sedan min yngsta dotter fick ett jobb med fast anställning har det stått allt mer klart för oss att det bara är en tidsfråga tills hon kommer att vilja lämna oss och flytta hemifrån. Även om det såklart känns lite sorgligt så är det så det ska vara: fågelungarna ska lämna boet då det blir stora. Något som har underlättat hela saken lite för mig är att min dotter har bett mig om hjälp med inredningen i sin nya bostad, och det är ju något som jag mer än gärna står till tjänst med. Det visade sig också att vi i grund och botten har ganska likadan smak. Min dotter hade nämligen kollat på lite möbler på egen hand på nätet, och hon hade hittat en onlinebutik som sålde möbler i den stilen hon gillade. Själv kände jag mig inte alltför pigg på att köpa möbler på nätet, även om det lär vara ganska vanligt nuförtiden. Jag är ändå så pass gammalmodig att jag helst vill gå och titta och känna på möblerna innan jag köper dem. Iställlet tog jag med mig min dotter till en möbelhandel här i närheten som jag besökt några gånger förut och gillat skarpt eftersom de har snygga, stilrena och moderna möbler som är helt i min stil. Det visade sig vara samma butik som min dotter hade hittat på nätet! Tydligen så säljer Folkhemmet möbler både online samt i några vanliga fysiska butiker. Det slutade med att vi skaffade inspiration i butiken men handlade på nätet, min dotter tyckte det blev enklast så.

This entry was posted on December 3, 2013 at 3:01 pm and is filed under Hemmet, Inredning. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply