Gasspis eller spishäll?

Idag har varit en väldigt produktiv dag då jag tog bussen till stan och var och tittade på lite olika kök i Stockholm. De fanns så många att man inte visste vilket man skulle vilja ha, nästan alla var snygga och fina. Efter att ha sett vad som finns är jag ganska säker på att jag ska ha ett kök i ek med mycket rostfritt stål. Jag tycker även mycket om mörkröda färger, något som jag tror skulle passa till ett rostfritt ekkök.

Personalen i butiken jag var inne i var så trevliga och serviceinriktade, och alla de kök som jag var intresserad av skrev de upp på en lapp åt mig. Jag vet inte om jag vill ha spishäll eller gasspis, det finns ju för- och nackdelar med dem bägge två. Men jag tror att det lutar mot en gasspis efter att ha läst den här artikeln.

Men jag ska nog ändå fundera ett tag till innan jag bestämmer mig för vad jag ska välja. Det är ju inte så ofta som man beställer ett nytt kök så jag vill verkligen vara 100 % nöjd med det. Det enda jag med säkerhet vet är att jag i alla fall ska köpa ett av de köken jag sett.

 

This entry was posted on December 19, 2013 at 11:11 am and is filed under Hemmet, Inredning. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply