Pengar på posten

Hej alla mina läsare, hoppas ni har det bra! Jag skulle vilja passa på och tacka er för alla fina kommentarer ni lämnar, de förgyller alltid min vardag. En annan rolig sak som hände i veckan var att min lönespecifikation trillade ner i brevlådan. Det här är första månaden sedan min löneförhöjning så det var kul att få se det på papper. Inte för att skillnaden är så stor, men det gör ändå att jag känner mig mer uppskattad på jobbet.

I helgen så var vi och hälsade på äldsta dottern och hennes man. De kom nyss hem från tre veckors semester I Thailand. Lite avundsjuk blev man ju då de visade sina semesterbilder med palmer och drinkar. De hade rest runt en hel del och bott på olika öar. Det finns ju en hel del fina platser och här hittade jag en länk som beskriver några av de paradisöarna som finns.

Deras favoritö var Ko Tao som hade jättefina stränder och mycket naturliv. Det var även på den ön som de tog dykarcertifikat. Själv så skulle jag nog inte våga dyka i Thailand med tanke på alla farliga djur som man kanske kan stöta på – dock skulle jag inte tacka nej till att prova på all exotisk mat som de har att erbjuda!

Här är en bild på Ko Tao, fint eller hur?

 

This entry was posted on December 7, 2013 at 10:36 pm and is filed under Arbete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply