Ta hand om din hud

Jag har väldigt ljus hy och har lätt för att få röd och irriterad hud. Därför måste mina kläder nästan alltid tvättas i parfymfria tvättmedel vilket jag tycker är väldigt tråkigt då mina kläder aldrig får den där goda lukten som man brukar få när man tvättar med vanligt tvättmedel.

Jag har provat lite olika produkter som sägs vara skonsamma mot huden, men ingen har riktigt fungerat för mig. Förutom att det ska vara skonsamt för min hud vill jag också gärna att det är ett miljövänligt tvättmedel. Alla i min familj tycker det är viktigt att värna om naturen och därför försöker vi alltid handla miljömärkta varor. Vi kör dessutom en etanolbil. Vill ni veta lite om etanolbilar är det här en mycket bra och intressant sida som jag vill tipsa om.

Men nu har jag äntligen hittat ett tvättmedel som är skonsamt mot huden och fungerar jättebra. Vi är supernöjda. Förut brukade jag bli alldeles röd om armarna och det kliade något fruktansvärt över hela kroppen, då och då fick jag även eksem. Det var riktigt jobbigt eftersom det tog så lång tid innan eksemen brukade försvinna. Man kunde inte heller täcka över eksemen eftersom det då bara blev värre. Tur att det är över!

 

 

This entry was posted on December 1, 2013 at 5:05 pm and is filed under Hemmet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply