Transportbilar i Stockholm

Det finns mängder av bilhandlare i Stockholm som säljer både personbilar och transportbilar. Jag reser en del i företaget och behöver en stor bil för att få med mig alla verktyg, därför letade jag nyligen runt efter transportbilar Stockholm.

Jag pratade med företagsvänner och bekanta och samlade ihop lite tips och “att tänka på”. Här kommer lite samlat vad som kan vara bra att ha i bakhuvudet när man börjar leta transportbil.
Ett positivt kassaflöde är det viktigaste som finns för en företagare och i detta sammanhang behöver man tänka på att vad kostnaden för bilen nu kan ha för inverkan på framtiden. Titta på olika finansieringsformen ifall det är för dyrt och svårt för företaget att köpa bilen rakt av. Fundera över de olika alternativen och vad de har för inverkan och kan ha för konsekvenser för din verksamhet. Kan det vara värt att köpa bilen på avbetalning eller vet du inte om du kommer att vara i lika stort behov av bilen om ett halvår som du är i dagsläget kanske du tjänar på att hyra bilen ett par månader. Att köpa en bil innebär en del kostnader initialt, och man bör fundera över hur länge man ska ha den och hur mycket och långt den kommer att rulla. Viktigt att tänka på är hela bilens livscykel och hur mycket den kommer att kosta. Det kostar med service, underhåll, däck, vägtrafikskatter med mera.

Lite att tänka på och fundera gärna en extra gång innan du genomför ditt köp. Kolla efter vilken modell som passar dig och ditt användande av bil. Det finns mycket att läsa om på till exempel DN Motor. Lycka till!

This entry was posted on May 29, 2013 at 10:05 am and is filed under Arbete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply